Shoutbox [Archive]
|
|
|
Loading...
|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista uzytkownikow | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzedzia watku | Wyglad |
|
|
||||
|
||||
|
No dobra! W końcu, po wielu próbach, kasacjach i powikłaniach, udało mi się wrzucić filmik do internetu! Niestety jakość filmu trochę na tym ucierpiała, ale daje, jako tako radę.
http://redeye482.wrzuta.pl/film/5qyu...orra_-_whisper Ostatnio edytowane przez ReD EYe ; 29-07-2010 o 23:22 |
|
|
||||
|
||||
|
zablokowali cię ^^
|
||||
|
||||
|
No upni jeszcze raz, sam robię amv więc jestem ciekaw jak ci to wyszło. na przyszłość, jeśli zablokują ci ścieżkę dźwiękową postępuj zgodnie z instrukcjami z tego filmu http://www.youtube.com/watch?v=KV5a2f8kxPg&feature=PlayList&p=F5F6397DCA6 97E6F&index=0
|
|
|
|||
|
|||
|
Quality nigdy nie oceniam, bo wolę dobre AMV z SQ niż głupie z HQ...
Najpierw pytanie - w czym robiłaś? I tak... Timing wyjątkowo słaby, ale jak na pierwsze AMV to sceny nawet wyczułaś z muzyką. Gorzej z efektami, bo nie ma ich tu w ogóle. Polecam Sony Vegasa Pro 9.0 do stworzenia następnego AMV. Kiedy muzyka nagle rozbrzmiewa głośniej i mocniej z wideo powinno stać się to samo. Jakieś migotliwe wstawki w rytm i w ogóle. Za bardzo przedłużałaś sceny i wygląda to bardziej jak po prostu wstawiona walka z podkładem muzycznym. Postaraj się np. kiedy jest w muzyce huk zmienić scenę na jakiś z błyskawicznych ataków z rozbłyskiem. To nie ofensywa, tylko staram się dobre rady na przyszłość podać. A jak na pierwsze AMV to całkiem nieźle zrobione zważając na to, że jest pierwsze ... Bierz się za następne (ale może ściągnij Raw-y)
|
|
|
||||
|
||||
|
Jak wyżej nic dodać nic ująć
A jeśli nie chcesz ściągać rawów bo masz pkili w mkv to spójrz w dziale dla uploaderów powinien być programik z opisem do wyciągania napisów z anime. BTW Karma, sądząc po twojej wypowiedzi masz dużą wiedzę na temat tworzenia amv, masz może jakieś swoje prace?? Chętnie bym obejrzał ^.^ Edit co by nie zaśmiecać tematu Karma twoje amv'ki są nawet nawet, a szczególnie ta z rozen maiden. Trochę czasem nawalał timing ale jak na 4 amv w swoim życiu to naprawdę bardzo dobrze, szkoda tylko tej jakości... Ostatnio edytowane przez DevilMC ; 30-07-2010 o 02:50 |
|
|
|||
|
|||
|
4 wstawione na neta. Nie mogę wstawiać ani robić nowych, bo jedyne ściągnięte oecnie anime jakie mam to Lovely Complex. Rozen Maidena ściągałem z YouTube'a i widać jaka jakość po ponownej wstawce
http://www.youtube.com/user/Koryokok.../1/B33o6BtaJQo |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o sony vegas pro 9.0, to już go mam, ale obsługa tego czegoś, to istny kosmos ![]() I jeszcze jedno, wie ktoś dlaczego blokują mój filmik na youtube? Wiele osób nie ma z tym problemów, a do mnie czepiają się o prawa autorskie z TV Tokyo, kilka sekund po przesłaniu pliku, zablookowali go
|
|
|
||||
|
||||
|
Na początek jeśli myślisz że obsługa sony vegas jest trudna to nie widziałeś chyba after effect, to jest dopiero coś
Co do blokowania filmów to
Spoiler: notka
|
|
|
|||
|
|||
|
Ostatnio bardzo dużo kont osób które robią AMV kasują... Podobnie mojemu przyjacielowi już trzykrotnie. Sony Vegas nie jest trudny, to po prostu kwestia czasu i wystarczy poczytać, jak się angielski zna to się dojdzie do wszystkiego. A AMV-ki wychodzą cud-miód-i-ożeszki
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
| amv |
| Narzedzia watku | |
| Wyglad | |
|