Shoutbox [Archive]
|
|
|
Loading...
|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista uzytkownikow | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzedzia watku | Wyglad |
|
|
||||
|
||||
|
Słodkie niczym landryneczka.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
Wow. Podoba mi się... Zazdroszczę talentu. ^^ Próbowałam kiedyś robić coś takiego, ale nawet wyciąć porządnie postaci nie umiałam. xD
|
|
|
||||
|
||||
|
cudo *w*
|
||||
|
||||
|
http://i29.tinypic.com/2ywh9uf.jpg - tapeta by me. Widzieliście ją w temacie o pulpitach a teraz daje ją dla was. Fell free to use.
|
|
|
||||
|
||||
|
Jeeej, fajnee. Mógłbyś tą tapetkę przerobić na 1024x768? Bo na lapku chce ustawić, ale kurde za duża xD
Be te we. Kiedyś też sygi robiłem xD Nawet nieźle mi to wychodziło, ale to nie dla mnie xDDD Moja najlepsza i ostatnia - Ulquiora xD
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
Jakoś tak...fajnie się na to patrzy^^ W ogólne ciekawie zrobione...tylko ta czerwona kropka po prawej mnie razi
|
||||
|
||||
|
No tak tak... z C4D zapomniałem wygumkować
|
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() I niech moderator sobie scali... ^^ Przyjdzie dzień, że po łbie dostaniesz xP Vestar Dobrze tato... ^^ ![]() http://i31.tinypic.com/o9ra5h.jpg Ja odświeżam a Pan Moderator ma coś do roboty. ![]() Za to "pan" pozwolę sobie nie grzmieć na cię
Ostatnio edytowane przez Vestar ; 27-07-2010 o 19:48 |
|
|
|||
|
|||
|
Prawa ręka jest na zbyt przycięta przez co postać wygląda na kalekę.
Dolną cześć koszulki ( czy co to jest ), jest tak rozjaśniona, że niewiadomo w jakiej pozycji jest postać, w sumie nie wiem po co tak zrobiłeś może chciałeś zrobić efekt dymu/mgły czy czegoś podobnego. Według mnie zbytnio skupiłeś się na samej grafice i efektach, zapominając o samej postaci. A może tak miało być same nie wiem ;p Reszta jest spoko. PS: wyraziłem tylko swoja opinie, to nie jest krytyka. Sam się czymś takim nie bawię bo nie umiem xD |
|
|
||||
|
||||
|
Opinia jak każda inna...
Spokojnie. Ręka nie jest ucięta - jest mocno rozjaśniona. U mnie ją widać, a u innych może być inaczej - zależy od monitora. To w co jest ubrana postać to sukienka... i nie, nie ma tam efektu mgły ^^ I ogólnie: Tak miało być
|
|
|
||||
|
||||
|
No więc tak niko, żałość mnie wzięła patrząc na twoje prace.
Nie mówię, ze są złe ale patrzą na to jak jedziesz po innych wszedłem do tej "galerii" spodziewając się c czegoś naprawdę super wybijającego się poza innych. Natomiast twoje prace nie są wcale takie super, powiem wprost nie wybijają się niczym szczególnym i pokazując to NIE MASZ PRAWA jechać po innych tak jak to robisz. Nie wiem, czy budujesz sobie w ten sposób jakiś front "jestem lepszy patrzcie na mnie i się wstydźcie" czy jak, ale szczerze powinieneś ostro przystopować, a jeżeli dalej chcesz tak pisać to straszenie podnieść swój poziom. Niestety... miałem do czynienia z wieloma grafikami, profesjonalnie pracującymi w zawodzie, od animacji, jeszcze przez wiele lat nie osiągniesz tego poziomu szczególnie z twoim podejściem do innych robiących grafiki, żaden z nich się tak nie wywyższał jak ty... Jeżeli myślałeś że jesteś bogiem grafiki myliłeś się, jeżeli uważasz ze jesteś prześwietny również się mylisz, jeżeli myślisz, ze bardzo odstajesz od innych prac umieszczanych na forum, jesteś w przepaści tak głębokiej, że nie wiem czy da się ciebie z niej wyciągnąć. i mała rada, nie maskuj niedoróbek waląc wszędzie światło, to razi po oczach i od razu widać, ze coś ukrywasz w tle, większość obrazków jest straszenie prześwietlona aż się nie da patrzeć. I druga rada, jezeli chcesz się uważać za naprawdę świetnego grafika (po postach w innych tematach wypada że to twoje minimalne zdanie o sobie) to zacznij tworzyć nie odtwarzać Mam nadzieję, ze trochę zmienisz podejście bo śmiać mi się teraz chce patrząc po tych wszystkich "radach" na to co sam tworzysz....
![]() Ostatnio edytowane przez Vestar ; 28-07-2010 o 10:11 |
|
|
||||
|
||||
|
Po pierwsze: Nico.
Po drugie: Jak już kiedyś pisałem: "Nie uważam się za 'uber-pro-mastah-of-photoshopah' W grafice siedzę od niedawna i dopiero się szkolę. Mogę Ci zapewnić, że z czasem jakość tego co tu wstawiam będzie rosła. "Owszem, pisałem to rok temu ale nadal jest to aktualne. Dla cholernego przykładu porównaj sobie: http://i32.tinypic.com/i21u1z.jpg z http://i27.tinypic.com/11azime.jpg Mam prawo wyrażać opinię, dawać rady, krytykować, "mieszać z błotem" i wiele innych. Nikt mi tego nie zabroni, nawet Ty. Nie buduję żadnego * * * * frontu! Ludzie... ogarnijcie. Jak doradzam ludziom co wypadałoby poprawić, pokazuję szkolne błędy oraz doradzam jak zrobić różne efekty to jest to złe ? Jestem zadufany w sobie ? Jestem 'uber-pro-mastah-of-photoshopah' ? Eh... szkoda mi na to pixeli... Kolejny akapit, kolejne brednie... A co mnie obchodzi że znałeś (a może i nie) wielu grafików ? Ile oni siedzieli w zawodzie? 3-6 lat ? Apfff... PS'a używam od roku! ROKU! To jest nic w porównaniu do profesjonalnych grafików i animatorów. Oni używają swych narzędzi po 5 lat (!!). I poza tym... Co to ma do tematu ? "Ja miałem do czynienia z...." Supcio. Nigdy nie uważałem się za Boga. Teraz to Ty się mylisz. "Nie odstajesz od reszty" Ok... nie odstaję. Ale przynajmniej robię to lepiej. Nie? Dalej myślisz inaczej? http://img684.imageshack.us/img684/9536/sygna02.jpg i http://img38.imageshack.us/img38/9306/sygnaql.jpg VS. http://i48.tinypic.com/krzp4.jpg i http://i29.tinypic.com/2ywh9uf.jpg Choose your destiny! ... ehh... Sorry ichus za porównanie. Przeszkadza Ci światło... hm... to wyłącz monitor. Będziesz go miał mniej. Zasłoń jeszcze okna... BO CI ŚWIATŁO PRZESZKADZA! AAA! Światła się używało i będzie się używać... Trochę więcej lub trochę mniej. Po moich postach... taaaa... Nie wiem jak Ty ale ja tam widzę porady jak unikać podstawowych/szkolnych/podręcznikowych błędów. Śmiać Ci się chce?! A śmiej się! Bo i ja się śmieje! LOL |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedno jest pewne nikoś jesteś zbyt zadufany w sobie, i strasznie zazdrosny, twoje szkolne podchody i fochy nagłe (jak nagle wzrosła ilość naskoków na mim w momencie jak zaczęła skórke robić) są dla mnie dziecinne i śmieszne, rób co chcesz, nie ma sensu prowadzenia dyskusji z tobą, bo jedyne co potrafisz to kopać dołki pod innymi podkopując ich pewność siebie. A jeżeli drwiny nazywasz radami... to gratuluje wyczucia. Na dodatek te tony spamu dookoła o robienie skórki, pisałeś do wszyskich grafików oprucz mnie, jaki to miało sens? Chciałeś, żeby sami zrezygnowali, czy jak? Jeżeli chciałeś zrobić skórkę dla shindena powinieneś napisać do mnie nieprawdaż? Nie chciało mi się odzywać nawet, no ale cóż zachęciłeś do konwersacji to masz, uwierz że w tych tekstach pod względem bycia szczerym z twoim postępowaniem byłem ulgowy jak nigdy, to również szczyt góry lodowej, ale pisz co chcesz, więcej nie chce mi się z tobą spamować, to zbyt wielkie marnotrawienie mojego czasu, bo tu nie da się pomóc. Sayonara, jakbyś chciał się znów pożalić, że nie zlecam robienie skórki jestem niesprawiedliwy itp. nie pisz na SB itp. tylko PW ^^' ja większość czytałem aczkolwiek nie widziałem potrzeby odzywania się skoro to nie było do mnie.
|
||||||
|
||||||
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze powiem tak: Czekam na dostawę tabletu. Nie mam zamiaru cały czas siedzieć w sygnaturkach i innych digitalnych badziewiach. Cytat:
Z Mim to była inna historia. Nie chce mi się tego wyjaśniać ale to co Ty wiesz to jest całkowicie nic nie znaczące. Z Mim trzymam najlepiej z forumowiczów. Zapytaj się jej samej jak wyglądają nasze prywatne rozmowy na GG. Takie głupie sprzeczki na SB nic nie znaczą. BTW. - jeżeli Ty nie widzisz sarkazmu i ironii to nie znaczy że jej tam nie ma. Kolejny akapit... 1. Ile razy do jasnej anielki można mówić i przypominać że jestem Nico! Nie żaden chędożony Niko, Nikoś, itp. 2. Cytat:
Co do robienia skórki na SA: aktualnie mam to gdzieś. Dosłownie. Czy zrobi to Mim czy marcin7 czy ktoś inny... mi to wisi. Nie spamowałem z płaczem "Dlaczego nie ja! Ja jestem pr0!". Okres kiedy powstawały te skórki to był mój okres wakacji od shindena. Nie mam żalu do nikogo o to co się wtedy działo. Skórki są? Są. I tyle w tym temacie. Cytat:
Cytat:
Mówisz że nie da się pomóc... hmm... ok, ok. Nie musisz mi pomagać. Nawet tego nie chcę. Tylko straciłbyś czas i zapał. No to temat zakończony, tak? Czy jeszcze chcesz mi ponabijać wyświetleń? LOL Ostatnio edytowane przez nicomcse ; 29-07-2010 o 22:34 |
|
|
||||
|
||||
|
I tak poza rozmową:
http://i30.tinypic.com/309h450.jpg - kolejna tapeta 1280x1024 Fell free to use. O Wielki Moderatorze, nie scalaj jeśli możesz... ![]() Aaaargh... Kosztuje mnie to mniej więcej tyle co odmówienie sobie papierosa przez palacza! Dobra, scalę jak wam wszystko ucichnie i pojawi się kolejna strona w tym topicu xP Ostatnio edytowane przez Vestar ; 30-07-2010 o 16:04 |
|
|
||||
|
||||
|
się ostro zrobiło
![]() Panowie takie rzeczy można załatwiać na PW p.s. ostatnia tapeta fajna więc ja sobie zgrałem
|
||||
|
||||
|
Nico, zrobiłbyś dwie wersje tapet, 16:9 i 4:3, na laptopie siedzie, panoramiczny obraz i tapety nie pasują, a przycinać ich nie chce.
A co do waszej kłótni nico i laudi, nie wiem, mi się prace nico podobają, chociaż jak dla mnie to za bardzo rendery rozjaśnia, ale widać taki zamiar, a do stylu nie mam zamiaru się wtrącać, bo pojęcia o grafice nie mam w ogóle. |
|
|
||||
|
||||
|
No Nico wreszcie...wreszcie się doczekałam czegoś mniej słodkiego....zwracam honor:P Ja chcieć taką tapetę...zrobisz mi wersje na 1920x1080^^
|
||||
|
||||
|
A mnie się tapeta nie podoba :P
Jakoś jak dla mnie wygląda śmiesznie, nie wiem, pewnie to celowe, ale postaci prawie wcale nóg nie widać, do tego but z drugiej nogi wygląda jakby był totalnie osobnym elementem, co wygląda śmiesznie. Choć teraz jak zaglądnęłam by się temu przyjrzeć, widzę, że ją ściemniłeś i jest nieco lepiej bo nogi bardziej się wyróżniają, co jednak nie zmienia faktu, że teraz za drugą nogą wyraźnie widać rozmazany pasek i wygląda to dziwnie. No i pędzel z tymi śmiesznymi, nie wiem jak to nazwać, to co przy nogach jest, też mi się nie bardzo widzi... Postać jest fajna, jednak mimo, że nogi przyciemnione zostały tak ręka, która jest po wewnętrznej stronie dalej wygląda jakby była ucięta. By ją dostrzec trzeba się lepiej przyjrzeć. Nie wiem, może to zamierzone, ale nie wygląda fajnie. Choć nie, jeszcze inaczej < lol > Nie ściemniałeś tego xD Zmieniłam położenie ekranu w lapku i inaczej to widać... Ale wtedy zdecydowanie za jasne to jest XD Ogólnie niby ładne, ale trochę nie wszystkie elementy do siebie pasują. Ale co ja tam się znam. Nie znam się, a ocena jest wg. moich estetycznych przekonań, także spoko xD A co do wypowiedzi Laudiego, to go popieram. :P
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
Mnie się podoba ^^
A po za tym nic więcej nie mogę powiedzieć bo ty tutaj jesteś -sensei nie ja ^^ |
|
|
||||
|
||||
|
Ładne (kropka)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
nico czyżbyś słuchał Iron Maiden?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie wiem czyje to zdjęcie, ale kolesiowi źle z oczu wróży.
W sumie nie bardzo mi się to podoba, wygląda trochę jakby żywcem ściągnięte z jakieś gry.
| Wyglad | |
|
|